Karate Kids Corner

Dit is de Karate Kids Corner, speciaal voor en door onze jeugdleden. Hier kunnen jullie aankondigingen van examens, uitslagen van de examens, foto�s en video�s van trainingen / examens en andere activiteiten waar onze leden aan hebben deelgenomen, vinden. Ook kunnen jullie zelf een leuk stukje schrijven, een tekening of foto van jezelf inleveren zodat wij die kunnen plaatsen.

Schoolkarate

Wij werken mee aan het landelijke project Schoolkarate op basis- en middelbare scholen. Wil je ook eens een karateles (in plaats van de gewone gym of andere les)? Laat dan je leerkracht eens een bezoekje brengen aan onze website of de website www.schoolkarate.nl

Interviews

In navolging van Dominique hebben we een nieuw interview en deze keer van Danae. Dit interview kun je hier lezen.

We zijn een nieuwe rubriek gestart, waarbij we elke keer met een ander jeugdlid een interview houden. Dominique mocht de aftrap nemen en haar interview kun je dan ook hier vinden.

Wedstrijdtraining Ruud Muller Shihan - 22 januari

Ter voorbereiding van het Musashi toernooi op 11 maart zijn we met een aantal leden, waaronder Jesse, Anisa en Sebien, naar de wedstrijdtraining van Ruud Muller Shihan geweest. Het was een zware, maar zeer leerzame training en na afloop zijn we nog met diverse mensen op de foto geweest.
Jesse gaat 11 maart voor het eerst de wedstrijdmat op en heeft het volgende verslagje geschreven:
Ik ben Jesse Vos en ik ben bij de wedstrijdtraining van Ruud Muller Shihan geweest. Het was een hele moeilijke en zware training. Bij de warming up moesten we al 100 keer opdrukken. Na de warming up moesten we wat stoten en trappen oefenen en gaf Ruud Shihan wat tips voor de wedstrijden. Daarna gingen we sparren en bij de cooling down rustig ademen. Ik heb tijdens deze training heel veel geleerd, o.a. verdedigen en incasseren.
Groetjes, Jesse


15 april is de volgende wedstrijdtraining bij Ruud Muller Shihan en we willen dan weer met een leuke groep er naar toe gaan. Gaan jullie dan ook mee? Wil je ooit in de toekomst wedstrijden gaan doen, dan moet je zeker een keer mee gaan.

Osu

Een leerzame website speciaal voor jullie:
Karatetest

Animatiefilm Kata's Yantsu & Pinan sono YonAndreea Pavel, zowel kampioene in Kata als Kumite bij de jeugdKarate Kids Corner

Karate Kids Corner


Translate the website

Karate Kids Corner
Schoolkarate

Wij werken mee aan het project
Schoolkarate
op basis- en middelbare scholen
Foto album

Wedstrijdtraining Ruud Muller Shihan
Wedstrijdtraining Ruud Muller Shihan